• hogyan dolgozunk
  • hogyan dolgozunk
Nézze meg akciós árainkat itt!

Küldje el igényét, hogy hova, mennyit, milyen terjedelmű anyagot szeretne terjeszteni, és egyedi árajánlatot küldünk Önnek.
Interjú cégünkkel az M1 műsorában (részletek)

Interjú cégünkkel az M1 műsorában (részletek)

A teljes műsor megtekinthető itt.
Hogyan dolgozunk?

  • Szórólapterjesztés utca-házszámos terjesztési listával

  • Plakátragasztás fényképes ellenőrzéssel

  • Szórólaposztogatás céges pólóban

A Média Magyarország Kft. havi rendszerességgel több százezer szórólapot, reklámújságot és egyéb kiadványt terjeszt Budapesten és az egész ország területén. Sok éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk, mind a postaládás, gyűjtőládás terjesztés területén, mind a szórólap-osztogatásban.

Tudjuk, hogy vállalkozása sikeréhez elengedhetetlen a hatékony reklámozás. Ebben segít Önnek tízéves tapasztalatunk és szakmai gondosságunk. Minden esetben megbízható, kedvező ár-érték arányú és garantáltan ellenőrizhető szórólapterjesztést biztosítunk Önnek!

A szórólapok, reklámújságok terjesztéséről minden esetben jegyzőkönyv készül, mely tartalmazza a terjesztett területek listáját utca, házszám, egyéb részletek megjelölésével. A munkát ellenőreink nyomon követik, és részletesen dokumentálják. Az így készült jegyzőkönyveket folyamatosan megosztjuk Önnel a munka során. Ily módon meggyőződhet arról, hogy kiadványa eljutott a megfelelő helyekre.

  • A terjesztést menet közben bármikor ellenőrizheti! Minden esetben lehetőséget biztosítunk Önnek a közös ellenőrzésre, így mindig nyugodt lehet, hogy kiadványa a megbeszélt határidőn belül célba jut.

Áraink tartalmazzák a kiadványok átvétele utáni raktározást, szállítást, valamint kérésére a terjesztés ütemtervének elkészítését. A szórólapterjesztés mellett a kiadvány tervezését és nyomdai munkát is vállalunk.