• hogyan dolgozunk
  • hogyan dolgozunk
Hogyan dolgozunk?

  • Szórólapterjesztés utca-házszámos terjesztési listával

  • Plakátragasztás fényképes ellenőrzéssel

A Média Magyarország Kft. havi rendszerességgel több százezer szórólapot, reklámújságot és egyéb kiadványt terjeszt Budapest egész területén. Sok éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk a postaládás és a gyűjtőládás terjesztés területén is.

Tudjuk, hogy vállalkozása sikeréhez elengedhetetlen a hatékony reklámozás. Ebben segít Önnek tízéves tapasztalatunk és szakmai gondosságunk. Minden esetben megbízható, kedvező ár-érték arányú és garantáltan ellenőrizhető szórólapterjesztést biztosítunk Önnek!

A szórólapok, reklámújságok terjesztéséről minden esetben jegyzőkönyv készül, mely tartalmazza a terjesztett területek listáját utca, házszám, egyéb részletek megjelölésével. A munkát ellenőreink nyomon követik, és részletesen dokumentálják. Az így készült jegyzőkönyveket folyamatosan megosztjuk Önnel a munka során. Ily módon meggyőződhet arról, hogy kiadványa eljutott a megfelelő helyekre.

  • A terjesztést menet közben bármikor ellenőrizheti! Minden esetben lehetőséget biztosítunk Önnek a közös ellenőrzésre, így mindig nyugodt lehet, hogy kiadványa a megbeszélt határidőn belül célba jut.

Áraink tartalmazzák a kiadványok átvétele utáni raktározást, szállítást, valamint kérésére a terjesztés ütemtervének elkészítését. A szórólapterjesztés mellett a kiadvány tervezését és nyomdai munkát is vállalunk.